Japan 2017

Dags att börja planera.

Av flera olika anledningar (främst att det nu var över 4 år sedan) så är det dags att börja kolla på möjligheterna att ta sig till Tokyo igen. Jag har pratat med mina vänner på andra sidan, Pete, Rob and Steve och kollat när de kommer vara hemma. Som det ser ut nu så skulle sista veckorna i Oktober, alternativt tidigt i november passa bra. Det skulle även vara trevligt om Otsuka var hemma under tiden för att få in någon träning i hans hemma-dojo….

Nu har jag inte varit i japan senhöst, så jag vet inte riktigt hur vädret kommer vara, men vad jag förstått har sommaren varit ganska varm och värmen har hållt sig kvar, så det blir nog inte så farligt. Att slippa den riktiga värmen på 25° och över skulle kunna vara riktigt skönt.

Har även börjat kolla lite på hotell. New Izu verkar ganska fullt om man ska kunna stanna mer än över en helg. Pete har föreslagit ett nyöppnat ställe i samma kvarter som han bor nära Ueno som hade riktigt bra priser, medan jag är ganska säker på att Kashiwa plaza borde ha lediga rum. Jag väger de olika alternativen mot varandra och kollar lite på om de bytt sängar sedan sist…. då de var rätt hårda överallt.

Men planeringen har startat, och jag måste se hur det passar med familj, jobb och priser för flygresan… Jag har till och med skaffat mig en videokamera för trippen.

Återkommer…