MSR Läger i Landskrona

Grant fick en förfrågan om att hålla ett vår/introduktionsläger den 14&15/5 i MSR för en lokal träningsgrupp i Landskrona. Att jag skulle med det aldrig en fråga om och jag bokade mig ett flyg och mötte upp Grant på Arlanda för en tripp ner mot till Malmö för sedan vidare resa mot Landskrona.

MSRKarlskrona (7)

Lite oväntat var att när vi landat så berättade Grant att vi skulle träna utomhus hela helgen (vi får jobba på det där med kommunikation ). Så det var bara att vara tacksam över beslutet att åka i mina fivefingers samt kolla väder-appen så att gudarna var på gott humör. Huruvida de nu var var på gott humör kan man fråga sig, då lördagen var jättefin, medan söndagen hade en del att önska när det kom till regn och rusk.

Lördag morgon blev vi upplockade för att åka vidare ut i skogen 45 min bilväg iväg. Skogspartiet som klubben brukar vistas i vid läger var väldigt lummigt och mysigt och man kunde nästan se hur detta skulle kunna komma direkt från 1600-talets Japan där inga andra ljud än fågelkvitter och glada skratt från deltagarna och det hela blev väldigt trevligt.

Söndagens regn fick oss att vara i en samlingslokal där vi primärt fokuserade på Fundô Kusari och vi gick igenom grunderna med hållning, tekniker och första katan. Vi avslutade det hela med en liten poängtävling i träffsäkerhet med boshuriken.

Helgen var trevlig och jag hoppas verkligen att vi blir inbjudnafler gånger för att fortsätta med träningen. Tack för att vi fick komma och dela med oss av MSR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *